torstai 21. tammikuuta 2016

Do you wanna build a snowman?

Talvi on saapunut Cheltenhamiin. Kuuraiset nurmikot, jäätyneet auton ikkunat, hyytävän kylmät talot ja me ihmiset, jotka aletaan pian kasvattaa jääpuikkoja ihosta. 



En sitten millään ilveellä pysty ymmärtämään, miksi täällä ei rakenneta kunnon taloja!? Kuinka kummassa pystyin Suomessa jouluna kekkaloimaan t-paidalla sisällä, mutta täällä tarvitsee villahousut, pitkät housut, villasukat, viltit ja pisteenä iin päälle teekuppi molempiin käsiin. 



Käytiin tuossa maanantaina Bristolissa syömässä. Kuulostaa ehkä hieman omituiselta, miksi kummassa mentäisiin tunnin ajomatkan päähän vain syömään? No koska kyseessä oli ZaZa Bazaar eli ruokataivas. Kyseessä oli buffet ravintola, josta saa_ihan_kaikkea_mitä_voi_kuvitella. Oli Aasialaista, tex mexiä, pitsoja, salaatteja, Intialaista, jälkiruokia... Vajottiin täydelliseen ruokakoomaan ja jouduttiin oikeasti ottamaan puolen tunnin päikkärit autossa ennen kuin onnistuttiin hengittämään taas.


Matka alkoi jännityksellisissä merkeissä.
(Mun käsi näyttää jotenkin erittäin omituisen epämuodostuneelta??)
Ruokailijat sai tunnin ja 45 minuuttia aikaa, ja tässä ajassa sai sitten tehdä ja syödä mitä halusi ja kuinka paljon halusi!
Ruokakooma. En edes huijaa kun sanon että kaikki nukahdettiin. Ja hyvin mahduttiin autoon!

Oli kyllä tuskaa palata takaisin ja lähteä treeneihin. Tuntui kuin olisin ollut raskaana oleva ryhävalas. Kaksoset mahassa.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! Nauttikaa torstaista x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti