sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Lämpö se kutkuttaa!

Oi ihanaa minkälaista ilmaa täällä on ollut (okei, tällä hetkellä sää on harmaampi ku hiiri, mutta ignoorataan se). Olen nyt ihan aikuisten oikeasti sitten muuttanut meidän uuteen kotiin ja oon erittäin innoissani! Onhan tää aika iso talo yhdelle ihmiselle koko kuukaudeksi, mutta onneksi täällä asuu kaikenkarvaisi kavereita joiden kanssa voi vietää yksinäisiä tunteja! Toinen vaihtoehto on kuluttaa ne töissä. 

Lensin myös kohti sinivalkoista tuossa äskettäin ja pakko vaan sanoa, että oli ehkä maailman rennoin loma ikinä.

Kuten ehkä olette saattaneet ymmärtää, kevät oli ihan kamalaa stressin ja tunteiden täyteistä aikaa, joten en malttanut odottaa että pääsisin hetkeksi toisenlaisiin maisemiin. Vaikka kävin kotona vain pikaisesti, niin tekipä hyvää ja tuntui että kaiken sen vauva ja koira-terapian jälkeen sai ihan uutta energiaa! 

Älkää hei tuomitko mua, mutta kävin katsomassa One directionia Helsingissä. Tuli välilläsellainen olo, että olisi pitänyt olla omat lapset mukana tai että olenko mä nyt ihan outo kun en tihrustanut kyyneleitä nähtyäni pojat lavalla. Toisaalta taas olihan ne nyt aikamoisia pomppivia poikia!


Eilen oli taas yksi lämpimimmistä päivistä Englannissa ja sen vietinkin osittain Cheltenham midsummer fiestalla muutaman kaverin kanssa. Kyseessä oli siis ilmaistapahtuma, jossa oli paljon esiintyjiä, erilaisia ständejä (käsitöitä, ruokia, taidetta, koruja...), vanhoja autoja ja uskokaa tai älkää niin huvipuistolaitteita!! Olin ihan liekeissä niistä, mutta päätin että jätetään tee-kuppi ajelut tälle nuoremmalle sukupolvelle.



Pientä updatea vaan ajattelin tulla laittamaan näin pikaisesti. Voin pistää paremman esittelyn talosta heti kun jaksan nostaa pyllyni tästä sohvalta. 

2 kommenttia:

  1. En tuomitse, että kävit kattomassa 1d:tä, olin ite kans ;-D

    VastaaPoista
  2. Omg olitko!! Hehee siistiä!! Ehkä ollaan törmätty (erittäin todennäköistä siis siellä 30 000 ihmisen joukossa!)

    VastaaPoista