torstai 19. marraskuuta 2015

"Hello, it's me I was wondering if after all these years you'd like to meet...."

Adelen superkulutettu uusi hittibiisi sopii hyvin otsikokseni. Onhan tässä tosiaan jo vierähtänyt tovi viimeisestä tapaamisestamme.

Blogi-tauon huomaa viimeistään siitä, kun vahemmat alkaa tekstailemaan tiuhempaan tahtiin kysyen mitä kuuluu.

Päivät on lähinnä koostuneet koulujutuista, treeneistä ja väsymyksestä. On yllättävän uuvuttavaa yrittää pitää itseään koossa kaiken tämän härdellin keskellä, mutta tässä sitä vaan vielä hengaillaan! Ihan hirveesti pitää kirjoittaa muistiinpanoja puhtaaksi ja lukea artikkeleita ja auta armias sitten kun essee-rumba alkaa taas. Rumba on tanssina tunnetusti hyvinkin viettelevä, mutta näissä esseissä ei ole kyllä mitään houkuttelevaa. 

Uskokaa tai älkää, tää ei ole pelleily-kuva. Me maksetaan £9000 vuodessa siitä, että vähän leikitään pahvimukeilla.
Äiti ja iskä kävi täällä ihastelemassa (tai kauhistelemassa) meidän elämää. Kierreltiin Pitville Park ("Kato noita Tammia!! Jumalattoman kokosia. Ota äkkiä kuva niin saadaan näyttää muille.") ja käytiin myös Lontoossa moikkaamassa Big Beniä ja kumppaneita. 



Halloweenkin ehti olla ja mennä. Kurpitsoita ei kaiverrettu, mutta meikattiin senkin edestä! Ostettiin Tescon hyllyt tyhjäksi tekoverestä ja muista kasvomaaleista. 


Meillä oli viikoloppuna myös Rosien synttärijuhlat! Pikkuiseni viettää nyt viimeistä iltaansa teini-ikäisenä ja eilen oli the Big two zero-päivä! 



Tässä kuvassa tapahtuu ihan liikaa. Enkä ole edes varma että minkä takia jokaisella pojalla on murhanhimoinen katse.
Oli meillä tuossa kasvonaamio-iltakin. Raukka Jason ainoana vastakkaisen sukupuolen edustajana



Tälläistä tähän hätään! Yrittäkää nauttia tästä kylmästä ja sateisesta ilmasta, minä en nimittäin nauti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti