maanantai 5. lokakuuta 2015

I'm feeling 22

Double troubles birthday bash on nyt suoritettu kunnialla loppuun ~27 upean vieraan kanssa. Tarjottavana oli jos jonkinmoista suomikarkkia ja suklaata sekä tietysti Pauliinan supermahtavia ja suussasulavia brownieita ja minun limellä höystettyjä Gin&tonic cupcakeja.


Cons of being a shorty: Meidän piti nousta sohvalle että kaikki näkis ja kuulis meidän kiitospuheen.



Sain ihan mahtavia synttärilahjoja kyseenalaisista Ann Summers-lahjoista oikeasti tosi hyödyllisiin paketteihin! Yks lemppareista oli esimerkiksi anatomian ja fysiologian työkirja, joka sisältää kuvat kaikista lihaksista, luista ja elimistä. Toinen huippu juttu oli RAESOKERI. Oikeesti ette tunne sitä kipua sydämessä, kun ei ole raesokeria laittaa korvapuustien päälle. NYT ON! Kutsun sut Pauliina pullalle joku päivä ^^


Seuraavana aamuna olin virallisesti 22 joten minä ja Suomi-tytöt, jotka oli mukana juhlissa, mentiin brunssille juhlistamaan meidän hyvin onnistunutta viikonloppua. Me ylimieliset ja koppavat Suomalaiset tilattiin taksi meidän ovelta suoraan kahvilan ovelle. Matkaa alle kaks kilsaa. 


Naurettiin, että meillä pitäisi olla shamppanjaa ja limusiini, niin sopisi paremmin meidän luonteelle. Jouduttiin tyytymään Starlinen taksiin. 

Astuttiin koppavina ja maailman omistavina kahvilaan sisälle, mutta maailma potki meidät takaisin omaan arvoomme, jouduttiin nielemään ylpeytemme ja lähtemään. Kahvila oli täynnä. Voi nolot ihan oikeasti. 

Lopun sunnuntain, eli oikean synttäripäiväni, vietin sukkia neuloen ja Beethovenia katsoen. Syöden välillä muutaman brownien tai Dumle karkin, rentoutus maximus siis! Ilta päättyi täydellisesti, sillä illallinen, hyvä seura ja tärkeä keskustelu Revolutionissa oli juuri sitä mitä kaipasin. Ruokajuomana kirkasta vettä. 

P.s. En varmaan ikinä kyllästy Revolutionin ruokaan, oikeasti se menu on jotain parhautta!


Viikonloppu koostui siis mahtavista peleistä, huipuista ihmisistä ja eksyneistä yksilöistä. Nauruista ja kyynelistä, riemun kiljahduksista ja vihaisista kommenteista. Mahtavista synttäripuheista ja huonoista neuvoista. Kiitos! xxx

1 kommentti: