torstai 11. joulukuuta 2014

Jouluateria

Heissan ihmiset ihanaiset! Viikko + muutamia päiviä on kulunut ja lähtö kohti Suomea lähenee. Tunnelmat on epäuskoisen sekalaiset; miten kolme kuukautta voi nyt jo olla ohi? Välillä tuntuu siltä, että vasta muutettiin yhteiseen kämppäämme. Toisaalta taas siltä, että tässä nyt on asuttu yhdessä jo melkein vanhuuteen asti.

Eilen oli meidän jouluateria. Oih. Meillä oli jumalaton kalkkuna, joka oli tarkoitettu 18-20 ihmiselle. Tai yhdelle Flat 20:lle. Kuten usein sanomme monestakin ruokaan liittyvästä asiasta. Me syödään nimittäin paljon. Chris oli vastuussa siitä ja siitä tuli täydellinen, kiitos Gordon Ramseyn "kuinka pitää kalkkuna kosteana"-vinkin.



Tietysti meillä oli myös secret santa, joka ei sitten loppujen lopuksi enää ollutkaan niin salainen. Kaikki tiesi kuka oli kenenkäkin secret santa ja pakko sanoa, että nyt oli Onnetar kyllä leikkinyt hassusti. Me oltiin nimittäin aina pareittain. Chris ja Shaun antoi toisillensa lahjan, Ciara ja Luke antoi toisillensa lahjan ja minä ja James annettiin toisillemme lahja!




Ja vielä viimeiseksi. VIHDOIN saatiin meidän ensimmäinen kämppä-kuva jossa on KAIKKI. En kyllä ymmärrä mitä Joulun taikaa tässä oli mukana, mutta kaikki näyttää jopa hyvältä näissä kuvissa!! Ja normaaleilta. Kukaan ei ole alasti, kenenkään pää ole kattilassa eikä kukaan väännä naamaa, 


 Jouluiset tervehdykset muruset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti