lauantai 16. toukokuuta 2015

Hei kesä, tules jo!

Kahdeksan päivää kaksi päivää anatomian & physiologian sekä biomekaniikan kokeisiin. Kuka älytön järjenjättiläinen päätti että laittaa molemmat kokeet samalle päivälle? (Huomaatteko muuten että aloitin kirjoittamaan tätä tekstiä viikko sitten, heh.) En tosiaan käsitä. Nyt osaan kuitenkin jo kaikki fysiikan laskukaavat ulkoa (niitä on sellaiset +25) ja alan hahmottamaan vähän että mihinkä luuhun ne lihakset oikein kiinnittyy, Meillä on ollut muutamia mielenkiintoisia kertaus sessioita Corinnen ja Steven kanssa. Ollaan yleensä käytetty koko päivä opiskeluun, jonka jälkeen ollaan menty naapurikämppään Corinnen ja muiden tyyppien luo opettamaan niille, Yksi koomisimmista hetkistä oli kyllä, kun käytiin läpi leversejä ihmiskehossa (=vipu/vipuvarsimikälie). Käytin esimerkkinä jalan ojennusta laitteessa, jolloin treenataan reisiä (kuten loogisesti voisi ). No kysyin sitten häneltä, että mitä lihasta hän käyttää nostaessaan jalkaansa ylös. Vastaus oli että pohjelihasta. Muutama sekunti tuijotettiin poikien kanssa toisiamme ennen kuin revettiin nauramaan. Missähän universumissa meidän pieni Corinne elää sillä melkein mikä tahansa muu luhis olisi ollut hyväksyttävä vastaus, paitsi pohje.

Unohdin kertoa muuten meidän upeesta vapusta!! Pauliinan kanssa sovittiin että tuli mitä tuli, mutta me pidetään vappupiknikki! Ja niin muuten pidettiin. Tavattiin Cheltenhamin Jazz festivaaleilla jonne minä otin mukaan itsetehdyt munkit (ja hurjasti sokeria päällä) ja Pauliina otti pari pulloa kuohuvaa.



Molemmat ottivat tietysti lakit. Kutsuttiin muutamia meidän kavereita mukaan ja meillä oli ihan huippu ilta! Melkein kuin ihan aito vappupiknik. Siirryttiin illemmalla Jazz-lavoilta viereiseen baariin ja joutui siellä muutamaan otteeseen selventämään että minkä takia meillä on merimieshatut päässä. Lausahdukset kuten "What's the occasion?" "What is that?" ja "Are you part of the navy?" oli ihan arkea jo. Totta ketussa ollaan merimiehiä! Ettekö nää meidän isoja haboja ja pelottavaa katsetta joka pelottaa merirosvot kaukaisille merille.




Alemmassa kuvassa ja vasemmalla puolella oleva Fermin oli oikeasti yllättynyt meidän hatuista ja tokaisi "You are wearing those hats for real? Like for realreal? I thought it was a joke!!"


Kämpässä innostuttiin myös käyttämään selfie-tikkua. 





Ilouutisia myös!! MULLA ON TYÖPAIKKA OMG!! Kestin sitten huikeat 9 kuukautta ilman leffateatterissa työskentelyä, sitten alkoi vierotusoireita tulemaan. Ilmeni mm. Haluna nähdä kaikki mahdolliset leffat (harmi vaan että lippujen hinnat hipoo pilviä) joten hain sitten Cineworldille töihin! Muutama työvuoro on nyt takana ja pakko sanoa, että kyllä edellisessä leffateatterissa tehtiin paljon töitä! Eihän nää tyypit täällä laske mitään kassoja, tee tilauksia eikä edes vaihda post-mixejä itse! Pääsen helpolla. Eli tämä tarkoittaa sitä, että kesän tulen viettämään Gloucesterin lämmössä. Tulkaa moikkaamaan jos haluatte! 

Nyt palaan takaisin anatomian ja fysiologian pariin. 

AINII p.s. Meillä pyörii KAKSI (2) suomalaista/Suomesta lähtöisin olevaa leffaa!!! 

Muumit Rivieralla tulee leffateatteriin 22.5. ja Big Game pyörii parhaillaan, miettikää miten siistiä!!!

2 kommenttia:

  1. Muumit Rivieralla oli ihan paras <3 (suosittelen katsomaan), musta sitä näytettiin myös Glasgowissa jossain leffafestivaaleillakin (tämänkin tiedonmurusen löysin ulkosuomlaisen blogista :p)
    Onnea työpaikasta! <3 Leffateatterissa työskentely olisi jotain sellaista, jota olisi joskus kiva kokeilla / tehdä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, ihan pakko mennä katsomaan! Ihan periaatesyistä. Oo ja vähä siistiä, muumit ja niiden isot mahat valtaa maailman!!
      Kiitos!!<3 oon kyl yli innoissani. Enkä oo vielä ainakaan joutunut tilanteisiin missä en tajua aksenttia tai että mitä ne asiakkaat oikein tarkoittaa! :p

      Poista