keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kesäkarkelot

Kylmä, sataa ja aurinkoa ei näy. Mikä olisikaan siis oivallisempi aika pitää kesäjuhlat! Yliopisto järjesti Summer Ballin muutama päivä sitten, ja nää oli kyllä sellaisetkin karkelot että oksat pois! Oli ihan huippua. Muistatteko kun kerroin joskus siitä, että meillä oli Fresher's ball, joka ei oikein sykähdyttänyt. Summer Ball olikin sitten asia ihan erikseen.

Moa tuli aamulla heti meille niin että päästiin mekko ostoksille. Kyllä, olin jättänyt asian hivenen viimetinkaan. Vanha tuttu ja hyvillä alennuksilla varustettu Debenhams (vrt. Stockmann tai Sokos) pelasti kuitenkin päivän ja löysin aivan yli-ihanan mekon! Tai Moa löysi, sillä minä seisoin sovituskopissa samalla kun Rosie ja Moa heitteli mulle mekkoja. 
Koska kyseessä oli minä ja Moa, me totta kai tehtiin ruokaa. Tehtiin ihan jumalaton määrä sushia ja oikeesti, meidän sushit on jotain niin parhaita. Suosittelen pistämään tuorejuustoa, mangoa ja wasabia yhteen rullaan, taivaallisen hyvää! 

Hetkeä myöhemmin avattiin shampanjapullo, eli laittautumiset voi alkaa!


My fellow Block D cutie weirdo.
Kun oltiin saatu punat huulille (mulla oli tummanpunaista huulipunaa, voitteko kuvitella!!) ja mekot päälle (onnistuin melkein kaatamaan punaviinilasin omalleni...) hipsittiin yläkertaan Caleyn luokse, jotta voitaisiin kaikki ottaa sama bussi Cheltenhamiin.





Seitsemän aikaan napattiin bussi kohti Revolutionia, jossa oli pre-partyt alkaneet jo neljältä. Siellä oli sitten vastassa mm. kaikki muut meidän asuntolan yliopiston tyypit!

Illan teemaväri oli...... Eiks tää nyt ole jo vähän noloa? Ollaan ku joku hitsin tyttöbändi.

Summer ball järjestettiin Cheltenhamin raviradalla, jonka puitteet oli kyllä ihan mahtavat tälle tilaisuudelle! Törmäilyautoja, maailmanpyörä, huippuesiintyjiä, silent disco, oikea disco, mahtavaa musiikkia, sekä kalliita juomia.


Kun saavuttiin raviradalle, suunnattiin heti ensimmäisenä törmäilyautoihin! Parastahan tässä oli se, että kaikkia näitä sai käyttää ilmaiseksi!! Mä niin tuhosin kaikki meidän super ajotaidoilla. 


Pääesiintyjänä oli Jess Glynne. En tiedä onko hän Suomessa miten iso laulaja, mutta täällä se huitelee listaykkösenä. Toisena esiintyjänä oli paikallinen Duke, joka oli beatbox-kitara-cover bändi ja näiden kolmen hepun meno oli kyllä jotain ihan hullua! Se miten ne beatboxas biittejä tuttuihin biiseihin ja lauloi ja soitti kitaraa samalla, oli jotain ihan mahtavaa! 

Jesse Glynne

Karkelot loppui yhden aikaan jolloin lähdettiin virallisille jatkoille Kukui-klubille ja taksi tilattiin kotiin neljältä. Kun päästiin kotiin, tuhottiin Steven kanssa yksi keskikokoinen Ben&Jerry's jätskituubi kymmenessä minuutissa. En edes liioittele. 

Ilta, yö ja aamuyö oli huippuja. En malta oottaa ensivuoden karkeloita! Oli ihana vaan päästää aivot välillä lomalle kaikista näistä biomekaniikan laskutehtävistä ja anatomian&fysiologian kuvista. Oli kiva laittautua, heilua, tanssia, sekoilla, söpöillä, jutella, marista, nauttia ja iloita. Oli kiva jättää kaikki stressi ja huolet hetkeksi sivuun!

Onko muilla samantyylisiä juhlia? Entä olenko ainut jonka Toukokuu on tällä hetkellä koko elämän kamalin ja kiireisin Toukokuu? 

2 kommenttia:

  1. siis maustamatonta tuorejuustoa ja mangoa paloina ja siihen wasabia ja kaikkia niinku sekasi ja rullaan sisälle? mä aina kokkailen välillä kämpillä sushia. yksin. koska poikakaveri dataa ja mielisään oottaa mun sushia :D niin! ja miten ihana mekko! tommonen bilemekko ja samalla myös asiallinen mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me laitettiin siis eka riisi (obviously), sitten siihen tuorejuustoa päälle, siihen mangosuikaleita ja mangon päälle wasabi pisaroita! Yyyyli hyvää!
      Oi ja kiitos, tykkään itekki siitä ihan hirveesti! ^^

      Poista