torstai 21. toukokuuta 2015

Kuten hyvä ystäväni sanoi kokeen jälkeen...

... "I smashed biomechanics but I think anatomy&physiology smashed me"

Ensimmäiset kokeet on nyt suoritettu ja olen edelleen hengissä! En ole varmaan ikinä opiskellut näin paljon mitä nähin kahteen kokeeseen valmistauduin. Viimeisen kuukauden ajan olen joka_ikinen_päivä lukenut joko a&f:ää tai biomekaniikkaa ja silti olin kauhusta jäykkänä ennen koetta. 

Meidän anatomian ja fysiologian koe oli vasta iltapäivällä, mutta saatiin Steven kanssa Danilta kyyti koepaikalle aamulla. Päätettiin tarttua tilaisuuteen, koska ainakin voitaisiin käydä vielä muistiinpanoja läpi kaikessa rauhassa ennen koetta. Kahdeksalta aamulla siis startattiin kohti Cheltenhamin ravirataa, jossa meidän koe pidettiin.

Jos vain kokeessakin voisi kävellä. Se auttaa ihan oikeasti musitamista

Käytiin kaikki Filament theoryt, verenkierrot, kaasunvaihdot, hormonit ja muut systeemit läpi siinä kolmen tunnin aikana, ennen kuin muut meidän kokeeseen osallistujat alkoi valumaan sisään. Meillä on niin monia erilaisia muistisääntöjä ja käsiliikkeittä jokaiselle teemalle ja aiheelle, että koko koetilanne tulee olemaan yhtä tanssia. Heilun siellä käsieni kanssa yrittäen muistaa mm. lihaksen eri kerrokset tai kun yritän analysoida esimerkiksi punnerrusta ja mitkä lihakset siihen kuuluu, minkä liikkeen ne tekee ja mistä luusta ne kiinnittyy mihinkäkin. Onneksi en ole kuitenkaan ainut. Melkein kuin oltaisiin teatteritaiteen kokeessa, kun kaikki heiluu kuin heinäpäät.

Heinäkuussa nähdään uusintojen merkeissä!!!
A&F koe oli ihan yliyli vaikea. Hikipisarat vain valui kun yritin ymmärtää, että missähän vaiheessa koko koe aluetta oli käyty näitä asioita läpi.

"The exam will only have 4 questions from cells and other chemistry of life chapters."
Neljä kysymystä?! Enemmänkin neljä sivua kysymyksiä soluista ja kemiasta. 

Nojaa. Tehty mikä tehty ja nyt vain odotetaan tuloksia. Nyt on jäljellä enää psykan koe huomenna ja filosofian koe tiistaina.

Töissä on menny hyvin!! Olen jo joutunut ensimmäiseen sanaharkkaankin asiakkaan kanssa. Onko väärin riemuita tästä? Oon vaan kovin ylpeä itsestäni kun osasin ladella meidän sääntöjä ja asiakkaiden velvollisuuksia englanniksi. Meidän vastaavakin tuki mun sanoja ja tuli mun olan yli kertomaan täsmälleen samat asiat mitä itse asiakkaalle sanoin. *Taputtaa itseään olkapäälle*
Täällä muuten tarjoillaan alkoholia leffateatterissa ja tuopit saa ottaa mukaan leffaan. Täällä on myös poppareita, jotka on tehty suolan sijasta sokeriin. On tää kummallinen tää maailma!

Yritän saada nyt pääni keskittymään psykan artikkeleihin, joten lopetan tän ajan tuhlaamisen.

Aurinkoista torstaita sokeripupuseni, nauttikaa päivästä!

2 kommenttia:

  1. ne sokeripopparit on ihan kauheita! mentiin vaihdossa tyttöjen kans ekaa kertaa leffaan ja kaveri mielisään osti poppareita ison kulhon ja meinas alkaa itkeen ku tajus et ne on sokerisia. suolalla sai jos erikseen pyysi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä uskaltautunu maistamaan, mutta niitä myydään täällä kyllä reilusti enemmän ku suolattuja!

      Poista