perjantai 1. toukokuuta 2015

Cheer in Schools 2015

Mainitsin joskus aaaaaikoja sitten lyhyesti siitä, että minusta on tullut cheerelader valmentaja 12-14 vuotiaille tytöille. Kyseessä oli siis projekti nimeltä Cheer in Schools, jossa meidän yliopiston cheerleaderit saa vastuulleen cheerleader iltapäiväkerhon. Koko ohjelma kesti kymmenen viikkoa ja en voi uskoa, että eilen tultiin päätökseen. 

Koko tämä kymmenen viikkoa, ollaan hiottu koreografiaa, joka esitettiin eilen Cheer in Schools kisoissa. Yli 10 yläastessa Gloucesterista osallistui tähän projektiin ja jokainen ryhmä sai ihan mahtavia koreografioita aikaan. Meillä oli isoin tyttölauma, 32, ja ääntähän niistä lähti. Jokaisen liikkeen ja stuntin jälkeen piti lähteä hyppimään ja riekkumaan ja nauramaan ja juttelemaan ja..... Varsinkin viimeisin treenikertoina oli sekä valmentajien että tyttöjen kärsivällisyys koetuksella. 

En olisi kuitenkaan voinut toivoa parempaa koulua, sillä nää tytöt oli ihan huippuja! Niin innokkaita oppimaan että melkeinpä mitä vaan kokeiltiin, niin toimi aina. Yhtenä positiivisena asiana voisin sanoa, että meillä oli muutama tyttö tason 4 cheerleader (taso 6 on korkein taso), joten heille kun antoi jonkun tehtävän, niin he osasivat sen kyllä yleensä hoitaa. Itsehän olen vasta tasolla 2. Heh.

 (Kuvat on ottanut yksi joukkueemme cheerleader)

Saatiin niin upeita stuntteja aikaiseksi, että oltiin ihan äimän käkenä! Ja meidän pyramidi sisälsi voltteja, extension libin, erilaisia heilautuksia yms. Kamalan vaikea selittää kun on sanat hukassa, mutta joka tapauksessa se oli ihan huippua!

Molemmat tytöt teki siis voltin samaan aikaan (tai ainakin harjoituskerroilla teki :p ), jonka jälkeen he makuu-asennosta nostivat yhden jalan ilmaan ja siitä heidät heilautettiin ylös extension libiin.
Meidän tyttöjen ja erään toisen koulun tyttöjen välillä on ollut aina hirveen paljon riitaa ja heidän motivaatiolause olikin "We don't care if we are last but WE HAVE TO BEAT GLOUCESTER ACADEMY". 


Kaikki koulut saapui meidän yliopiston liikuntasaliin minne oltiin asetettu matot ja katsomo vanhemmille ja kumminkaimanserkuille. Meidän tytöt oli. ihan. mahtavia. Mua jännitti niin paljon, että melkein kuin olisin itse ollut esiintymässä!

Tuli palkintojen jaon aika ja istuttiin tyttöjen kanssa sormet ja varpaat ristissä. Yli kymmenen joukkuetta oli mukana mutta kolme parasta ilmoitettiin.

Kolmas sija: naapuri koulu (tyttöjen kädet puristui erittäin tiukkaan otteeseen)

Toinen sija: Gloucester Academy. - Ette voi kuvitella mikä työ minulla ja kanssa-valmentajillani Sophiella ja Lisalla oli saada tytöt hiljaiseksi, kun tämä tulos julkistettiin. Muutamat alkoi jo itkemään, muutamat alkoi riemuitsemaan voitosta ja kaikki alkoivat kiljumaan. Yritettiin parhaamme mukaan palauttaa tytöt maanpinnalle sanoen, että mikään ei ole vielä varmaan.

Ensimmäinen sija: *Drumroll* BARNWOOD --- Ja tästä lähti sellainen kiljunta ja pomppimis reaktio, että hyvä kun ei meidän kampuksen katto räjähtänyt.


MEIDÄN TYTÖT VOITTI!!!!!!! Eikä voitettu mitenkään heppoisin pistein, katsokaa noita ysejä ja kymppejä! Näitä pisteitä ei ihan jokaiselle annettukkaan. 

En voi sanoin kuvailla kuinka ylpeitä me oltiin tytöistä. Kaikki ne ylimääräiset harjoituskerrat, äänen korottamiset, stressi ja pitkät työtunnit palkittiin. Pompittiin keskellä lattiaa kuin viimeistä päivää.



Meillä oli myös muutama showcase, jonne kaikki sai kutsua tuttuja ja tutun tuttuja katsomaan, mitä meidän kaikki Dynamites joukkueet on tänä vuonna saanut aikaiseksi. En voi uskoa, että ensimmäinen vuoteni cheerleaderina on nyt ohi ja mikä olisikaan ollut parempi tapa lopettaa se, kuin tehdä täydellinen pyramidi viimeisessä showcasessa. Ei olla kisojen jälkeen tehty onnistunutta pyramidia, kunnes nyt. Fiilis oli sanoinkuvaamaton ja melkein ruvettiin hurraamaan ja ilakoimaan kesken meidän esityksen.

Tässä meidän kisaohjelma! 



Kiitän, kumarran ja palaan takaisin muistiinpanojeni pariin. xxx

2 kommenttia:

  1. Onnea! :) Tosi hieno saavutus! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos! Oli ihan huippu fiilis tyttöjen puolesta kuntiesi kuinka paljon he työskenteli tän eteen!!

      Poista