keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Bingo!

Maanantaina oli taas yksi monista hyväntekeväisyys tapahtumista ja tämä oli ehdottomasti paras tähän mennessä. Miksi? No koska cheerleaderit järjesti sen. Daa. Teemana oli bingo ja uskokaa tai älkää niin kaikki oli ihan liekeissä. Meillä oli mahtavia palkintoja sillä tän tapahtuman järjestäjät oli saanu kerättyä ilmaiseksi (hieronta, suklaata sadalla punnalla, rugby-pallo nimmareilla yms.) kaikkea siistiä! Parempaa ku lidlin suklaat.

        

                                           
  
En tiedä olenko ehtinyt vielä mainitsemaan, mutta musta on nyt tullut cheerleader valmentaja!! Meidän kerholla on jokavuotinen Cheer in schools jonka tarkoituksena on opettaa temppuja koululaisille. Kaikki halukkaat valmentajat jaettiiin pieniin ryhmiin, mä olen esimerkiksi Sophien ja Lisan kanssa, ja jokaisella ryhmällä on yksi koulu josta he on vastuussa seuraavat kymmenen viikkoa. Opetetaan tytöille koreografia joka sisältää stuntteja, voltteja, kärrynpyöriä yms. ja tanssin. Näiden kymmenen viikon jälkeen kaikki koulut kerääntyy yhteen ja meillä on kilpailu parhaasta koulusta. Meillä on kolmekymmentä tyttöä tällä hetkellä, ikävälillä 12-14. Sanotaanko näin että ääntä pitää siis osata käyttää.
                                 
Meillä oli tänään siis ensimmäinen sessio ja kaikki oli_ihan_mahtavia. Eri tasoisia tyttö oli, mutta kaikki osasi kärrynpyörät, walkoverit ja round offit. Puolet osasi takaperin voltit seisaaltaan ja stuntteja tehtiin jo kuin vanhat tekijät. Okei, jos totta puhutaan niin tytöt oli jo vanhoja tekijöitä, koska useimmat näistä tytöistä oli myös viimevuonna tässä mukana. Parasta oli, kun kaikki halusi oppia. Yhtäkkiä huomasin kuinka mulla oli kymmenen tytön jono kun harjoiteltiin walkovereita ja kaikki halusi saada sen täydelliseksi. Oltiin ihan täpinöissä sen tunnin jälkeen ja me niin tullaan voittamaan koko kisa!!

Meillä on ihan tyhmä talo-juttu taas menossa mutta säästän teidät nyt siltä marisemiselta. Itken ehkä huomenna teille tänne ison esseen siitä miten mun, Steven ja Chrisin kolmen kopla ei tule enää ensi vuonna olemaan kolmen kopla, sillä Chris on idiootti eikä asu meidän kanssa....

Mutta tälläistä tänään! Ihmiset on taas kasaantunu mun huoneeseen valittamaan kuinka on tylsää, joten mun pitäis nyt muka keksiä tekemistä. Rankkaa tää elämä.

Näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti