tiistai 20. tammikuuta 2015

Tehdään hyviä juttuja yhdessä

Taisin joskus mainita, että hyväntekeväisyys-jutut on isossa huudossa täällä, ainakin meidän yliopistolla, ja jokainen viikko on jonkinlaista toimintaa ja rahankeräystä. Joka maanantai yksi urheilukerho pitää oman hyväntekeväisyysgaalansa, jossa on aina erilainen teema (Masterminds, Dancing with the stars, PopQuiz yms.) Nämä ei ole tietenkään pakollisia, mutta on aina kiva jos saa tiimin kasaan! 

Nää tapahtumat pidetään aina Vodka Revolutionissa Cheltenhamissa
Itse olen ollut kahdesti. Edellisellä viikolla naisten jalkapallojoukkue piti oman hyväntekeväisyysiltansa mutta Cheerleaderit oli erittäin huonosti edustettuna, minä olin nimittäin ainut joka oli paikalla. Tarkoitus oli mennä joukkueena, mutta 74 ihmisestä kukaan ei ollut vapaana, joten peruttiin osallistuminen viimehetkellä. Olin kuitenkin jo lähtövalmis, joten lyöttäydyin sitten Ciaran ja muiden trampoliinivoimistelijoiden joukkueeseen! Eilen miesten hockey-joukkue piti oman Hyväntekeväisyysillan ja sinne saatiin onneksi joukkue kasaan. (Ei siis jääkiekko vaan enemmänkin kuin maahockey, kertokaa nyt viisaampina parempi suomennos... ) Minä, Grace (Match-valmentaja), Ellie (Koko joukkueen pääkapteeniyli-ihminen) ja Georgia (fellow-cheerleader) mentiin ja näytettiin, että kyllä Cheerleaderit tietää Disneystä jotain. Teemana oli siis Masterminds, eli jokaisella joukkueella on oma teema (Harry Potter, Disney, Olympialaiset 2012 yms.) ja sitten vastataan tähän teemaan liittyviin kysymyksiin! Oltiin kolmansia jee ja saatiin suklaa-rasia palkinnoksi!

G: "This box looks cheap. I bet they are from Lidl."
Erän hockey-joukkueen jäsen hetkeä myöhemmin: "Ah you got the Lidl-chocolates. I feel sorry for you!"
Lolz. 

--

Täällä kämpässä illathan on siis totta kai omistettu opiskelulle ja ahkeralle työnteolle. Tai piilo-leikille. En olisi ikinä uskonut että näinkin piilottomasta asunnosta löytyy niinkin monta paikkaa minne mennä.


Mihin sitä siis mahtuu piiloutumaan?
Mm. Yläkaappeihin, alakaappeihin, sängyn alle, patjan alle, Chrisin vaatekasan alle (uskokaa tai älkää niin se vaatekasa oli niin iso, että Steve mahtui sen alle ja kaikenlisäksi se löydettiin viimeisenä), jääkaapin päälle, mikron taakse, verhon taakse, pöydän alle, pahvilaatikkoon, lavuaarikaappiin yms. Listaa olisi voinut jatkaa vaikka loputtomiin.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, palaan takaisin leikimään lääkäriä! Yksi kämppämme henkilöistä on kurjasti tällä hetkellä sairaana, tultiin äsken sairaalasta takaisin ja minä sitten mittailen lämpöä ja pidän huolen että penisilliinit otetaan oikeaan aikaan ja että potilas syö ja juo riittävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti