lauantai 14. maaliskuuta 2015

Lukuviikko

Urheilun ja liikunnan -opiskelijoilla oli tällä viikolla lukuloma! Arvatkaapas montako tuntia ollaan käytetty lukemiseen? Ehkä viis. Näin lauantaina on hyvä siis ottaa kirjat esiin ja alkaa lukemaan. Toisaalta, tein edellisellä viikolla niin mainiot muistiinpanot ylä- ja alavartalon lihaksista, että mikä tahansa taidenäyttely voisi hyvillä mielin ripustaa ne seinälle! 

Oon niin kade Chrisille, koska hänellä oli koe tuossa mutama viikko sitten ja yksi kysymys oli "What do Olympics 2016 and FiFa World cup have in common?" ja vastaus vaihtoehdot oli "Both are held in Rio / National sports events / both". Samaan aikaan mä yritän ymmärtää mikä ero on supinationilla ja pronationilla ja mitkä lihakset kiinnittyy mihinkäki luuhun.

Ollaan siis tosiaan oltu Steven kanssa kahdestaan kämpässä koko viikko mutta aika ei oo kyllä tullut pitkäksi. Se jätski mitä tehtiin tuossa yksi päivä, on ollu täysi hitti. En edelleenkään pääse yli siitä kuinka mahtavan makuista se on ja oon ehdottomasti sitä mieltä, että se on mun lempijätskiä. Tätä mieltä on ollu viisi muutakin ihmistiä. Omakehuhaisee


Tehtiin myös aikamoiset jälkkäriherkut. Tehtiin omat suklaakupit, laitettiin jätskipalot sisälle ja kaadettiin sulatettu karamelli päälle. Voisin muuttaa tän blogin ruokablogiksi!! Mietittiin tuossa myös, että meidän pitäisi kyllä ehdottomasti avata oma kahvila tai leipomo tai joku missä voitaisiin tuoda meidän supertaidot esille.


Moaseni ihanaiseni tuli meille yksi päivä, sillä ajateltiin olla ahkeria ja aloitettiin meidän filosofian esseiden kirjoittaminen. Muutamaa tuntia myöhemmin ymmärrettiin, että meidän mielenterveys on tärkeämpi kuin typerä filosofia, joten lakaistiin yritys kirjoittaa esseetä maton alle.


Steve sai tekstarin eilen, että Dominos-pitseriasta saisi kaksi pitsaa yhden hinnalla. Me ei kuitenkaan tuollaiseen tarjoukseen tartuttu, vaan pyöräytettiin itse omat pitsat! Vaatimattomasta taikinasta saatiin aikaiseksi viisi pitsaa ties minkälaisilla erilaisilla täytteillä. Kutsuttiin pojat naapurikämpästä ihailemaan meidän aikaansaannoksia ja niillä kyllä leuka loksahti auki kun astuivat meidän keittiöön.


Porukka alkaa tänään ja huomenna valumaan takaisin kotiin. Ei sillä, että kämppä olisi ollut hiljainen ilman muita, mutta ahdasta tänne ainakin tulee. Nautitaan hiljaisuudesta ja puhtaasta keittiöstä vielä kun voidaan.

Meillä on tasan viikko aikaa kisoihin ja I'm absolutely shitting myself. Meillä on huomenna 11 tunnin treenit, ensin kello 9-16, tunnin tauko ja sitten 5:30-22. Mikä olisikaan oivallisempi aika sairastua, kuin päivä ennen näitä treenejä. Heräsin yöllä 39 asteen kuumeeseen ja hiki vain valui. Nyt minulla on enää 37.5 astetta ja toivotaan että se pysyykin niin. Vettä ja lääkkeitä vedetään kaksin käsin.

2 kommenttia:

  1. eikö briteissä oo tätä ravintolapäivä meininkiä? :D siinähän te voitte aukasta päiväks oman ravintolan :D ja hei, jos kerta oli maailman parasta jätskiä niin ohjetta tännekki! mä aina teen jäätelöö ite nykyään ja haluan testailla kaikkee (paitti hei pakko oli ostaa suklaabanaani jäätelöö ku sitä smarketista löyty monen vuoden tauon jälkeen :D)

    VastaaPoista
  2. OMG vitsi, ihan mahti idea!! :D
    Lupaan laittaa reseptin seuraavaan postaukseen! Mä kyllä ihan hullaannuin nyt ja haluun kokeilla vaikka mitä eri jätskimakuja!!

    VastaaPoista