lauantai 21. maaliskuuta 2015

Paniikkipakkaamiset

Nottingham, I'm (not) ready for you!

Huomenna, launtaina, aamulla kello 5:45 lähtee bussi meidän kampukselta kohti Nottinghamin areenaa! Kyseessä siis jo muutamaan kertaan mainitsemani British Open & University Nationals Cheer & Dance Championships. Eli Cheeppaus kisat näin Suomeksi sanottuna. Tänään on illalla viimeiset treenit ja voin jo nyt kuvitella, kuinka moni on jännityksestä helisemässä.


Pääsin nukkumaan eilen kello kymmenen (!!!!!) ja olin niin onnellinen ja ylpeä itestäni. Olin tunnin saanu nukuttua, kunnes kuulen pienen koputuksen. Eih. No nousin avaamaan ja Chris siellä sanoi, että Ciara ei tunne jalkojaan ja ne on tosi turvonnu. Sillä on ollu hirveesti ongelmia jalkojen kanssa, niin paljon että jopa viiden minuutin kävely saattaa sattua käsittämättömän paljon, No mennäämpäs sitten päivystykseen. Meillä meni kaksi tuntia että päästiin päivystykseen, sillä taksin tulossa meni hetki. Päästiin takaisin kotiin siinä puoli kahden aikoihin. Jee! Ja mitään järkevää selitystä ei saatu. Taaskaan. Aamulla James tuli mun huoneeseen valittaen, että kurkkuun sattuu. Voi elämä, no seuraava potilas tänne jonoon vaan.


Oon ollu niin uupunu viimesen viikon ajan, että nukahtelen minne sattuu. Syyttäisin kaamosmasennusta, jos sellainen olisi nyt ajankohtainen. Eilen yöllä kun odotettiin taksia, nukahdin Ciaran lattialle. Tänään katsottiin leffaa keskellä_päivää ja nukahdin siihen paikkaan. Herään siihen kun Steve kuiskaa, että mun seminaari alkoi kymmenen minuuttia sitten.

Kaikki on hoksannu, että oon ollu vähä muilla mailla, sillä itse kukin on vuorollaan istuttanut mut paikoilleni ja kysynyt että mikä on hätänä. Yksi yö Steve ja Chris ei suostunut lähtemään mun huoneesta kun ne oli niin huolissaan, Aamu viiteen asti ne jaksoi istua ja yrittää kaivaa musta jotain esille. En tiedä. Väsyttää ja stressaa. Niin innoissani kuin pitäisi tästä viinkonlopusta olla, en vain malta odottaa että se on ohi ja pääsen takaisin kotiin nukkumaan.

Onneksi pian on pääsiäisloma.

Rakkautta ja silleen 
xxx


Meidän kaikki kolme tiimiä! Mua näkyy kahden minuutin kohdalla ja 2:17

4 kommenttia:

  1. Semmonen väsymys joka ei mee ohi nukkumalla on aika perus mullekki. Ei ees tarvi stressata mut vaan se väsymys on ihan kauheeta. Nyt onneks valmistun ENS VIIKOLLA niin ei tarvi enää miettiä sitäkään :D onnea kisoihin ja toivottavasti se väsymys sullaki katoaa jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi jännää!! Onnea valmistumisen johdosta!!! ^^
      Nyt tuntuu jo paljon pirteemmältä kun kisat on ohi ja yksi stressin aihe vähemmän, kiitos tsempistä (:

      Poista
  2. Moi! Haastan sut The liebster award -haasteeseen, jonka tarkoituksena olisi nostaa alle 1000 lukijan blogien näkyvyyttä. Mikään pakko ei ole haasteeseen vastata, mutta jos innostaa niin tsekkaa ohjeet blogistani. c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu, mielenkiintoista! Minäpä mielelläni tsekkaan ja teen!

      Poista