maanantai 30. maaliskuuta 2015

ICC nationals 2015

Pahoittelen hiljaiseloani ja pahoittelen, jos teitä ei kiinnosta lukea mun cheeppaus juttuja. Lupaan että nää vähenee nyt kun kisatkin on ohi. 

Kisa viikonloppu oli ehdottomasti tapahtumarikas ja niin mahtava, että vieläkin hymyilyttää. Se sama fiilis mikä oli aina nuorempana (voi, kuulostan niin vanhalta) tanssi-kisoissa, tuli takaisin ja oi kuinka olenkaan kaivannut sitä.

Lauantaina aamulla tavattiin Corinnen kanssa kello 05:00 (kello soi erittäin paljon aikaisemmin) ja lähdettiin laahustamaan kohti meidän yliopistoa. Bussimatka alkakoon! Sanomattakin selvää, että matka oli erittäin uninen. Heräsin, kun bussi pysähtyi areenalle Nottinghamissa.

Lauantaina esiintyi eri tanssiryhmät, hiphopista cheer tanssiin. Jälkimmäisenä mainittu on ehkä omituisin ja tylsin tanssin muoto mitä olen hetkeen nähnyt. Nojaa, mikäs minä olen tuomitsemaan, annetaan kaikkien nauttia omasta lajistaan!


Unenlahjat.
Oltiin kirkossa yötä (ei, en tarkoita että nukuttiin kovilla kivilattioitta penkkien ja alttarin keskellä) ja se oli kyllä mielenkiintoinen kokemus. Pakolliset juoruilut, Bring it on-leffa valkokankaalta ja herkut teki tästä isosta yökyläilystä kyllä ihanan. Co-Ed joukkueen valmentaja Jake marisi "Great, I chose myself the Gossip-room." 

Toki yhdessä vaiheessa vallattiin muutama avoin tila ja  treenattiin vähän hyppyjä. Aika kamalaa, kun on tottunut joustavaan voimistelumattoon, niin hypytkin nousee metrin korkeuteen. Kovalla lattialla kyllä itsetunto vähän kärsi, kun enää ei noussutkaan niin korkealle.



Sunnuntaina olikin sitten meidän vuoro ottaa lava haltuun. Hiukset, meikit, asut. pampulat, hiuspinnit, hiuslakat, kengät, rusetit.... Mitä muuta piti muistaa? Koreografia. "WHAT CAME AFTER THE FIVESIXSEVENBASKETTOSSLOGROLLSTEPSTEPMUSHROOM?!?!?!"

Super-Corinne. Käytti yli kolme tuntia hiusten laittamiseen.



I'm sexy, I'm cute! I'm popular to boot!
I'm bitching great hair! The boys all love to stare!
I'm wanted, I'm hot! I'm everything you're not!
I'm pretty, I'm cool! I dominate this school!
(Vähän Bring it on-leffaa)



Mun mielestä on aika kamalaa, että jopa juuri ennen lavalle astumista, meidän valmentaja osas lytätä kaikki maahan. Koko viikonlopun ajan hän ei ole millään lailla psyykannut tai kannustanut meitä, mitä nyt muutama tekopirteä "HEY GIRLS!" mutta siinähän se. Ettekö usko että hän on oikeasti tälläinen? Jaken, toisen valmentajan, piti astua väliin, kun hän ei uskonut sitä tapaa miten meidän oma valmentaja puhui meille. "I can't believe the way she spoke to you just before your performance." 

Mentiin lämmittelemään, treenattiin meidän stuntit ja pyramidit. Kaikki onnistui täydellisesti. Ajoitukset, hypyt, tanssit. Kaikki. Oltiin hyvällä fiiliksellä ja ihan tärinää täynnä juuri ennen lavalle astumista! 

Nyt oltiin punaisella matolla. Kämmenet hikoaa, mutta antaa hiota. Kunhan eivät petä silloin kun teen walkovereita ja handspringejä. 


Yli puolet esityksestä takana ja melkein kaikki on mennyt nappiin! Mitä nyt pientä haparointia ennen meidän yhtä stunttia ja mun handspring ei mennyt ihan yhtä sulavasti kuin olisin halunut, mutta oikealla ajoituksella saatiin kaikki ylös ja ympäri niin ei haittaa. Nyt vielä pyramidi ja tanssi ja me oltaisiin valmiita.

Pyramidi. Kaikki on oikeilla paikoilla, saatiin meidän tyttö ylös, onnistuttiin käännöksessä, onnistuttiin nostamaan tyttö vielä ylemmäs suorille käsille ja sitten. Domino-efekti lähti liikenteeseen, kun meidän ylä-tyttö tipahti, nappasi vieressä olevan ylä-tytön mukaansa joka nappasi vieressä olevan ylä-tytön mukaansa ja lopulta melkein koko joukkue maattiin maassa. Kaikki kävi niin nopeasti, että kukaan ei tajunnut mitään. Kunnes vähäti että esitys on edelleen kesken ja meillä on vielä tanssi jäljellä. Teidän olisi pitänyt nähdä meidän asento ja ilmeet, sillä kaikki oli edelleen shokissa pyramidista ja samaan aikaan me kerättiin kaikki meidän pettymys ja viha ja pamautettiin sellainenkin tanssi, että oksat pois. Musiikkinakin sopivasti "I'm a survivor". 

Mä tiedän että teitä kiinnostaa nähdä meidän kaatuminen, joten kuvasin sitten perunalla osan meidän esityksestä. Voisin kyllä kysyä jos videon ladannut tyttö voisi lähettää koko videon mulle sähköpostiin.



Juostiin lavalta pois ja Jess nyt oli että "Oh girls I'm so proud of you and yeahyeahyeah." Kun poitti ei ole se, että oltiin pettyneitä pyramidin takia. Mitä nyt viimeinen paikka todennäköisesti tulee, mutta ei se haittaa. Pointti oli nyt kuitenkin se, että kaikki oli pettyneitä siihen tyyliin miten meidän valmentaja meitä on kohdellut. Kukaan ei tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Tehtiin vähän molempia. 

Illalla oli sitten palkintojen jako ja ne bileet ennen palkintojen jakoa tuolla punaisella matolla on aina ihan mahtavat. DJ soittaa kaikki nostalgiset ja epä-nostalgiset biisit ja monta sataa cheerleaderia pomppii ja melkein räjäyttää katon. En yhtään liioittele kun sanon, että muut yliopistot vihas meitä. Meillä oli kovaäänisi ja kaikista tanssivin ryhmä. Meidän yhteishenki oli mahtava ja kaikilla oli niin hyvä fiilis esiintymisten jälkeen. Kaikki se stressi vaan purkautui ulos kun vedettiin isossa ringissä tanssiliikkeitä ja huudettiin meidän lauluja ja kannustushuutoja. Muilla joukkueilla ei näyttänyt niitä olevan. Ehkä ne olikin vain kateellisia.

Our team is what
RED HOT
Our team is what
RED HOT
Our team is R-E-D-H-O-T REDHOT you ain't got the shit we've got (tai jos tilaisuudessa on lapsia, shit muutetaan sanaksi skills)
tick tick tick tick tick tick tick tick BOOM Dynamites
tick tick tick BOOM Dynamites

Meidän maskotti ja UWEn maskotti joutui kaksintaisteluun. Me huudettiin meidän Glossy voittoon.

All-girl level 2 palkintojen jaon aika. Istuttiin ringissä ja pidettiin kaikki käsistä kiinni. "No matter what happens, we did so well." Psyykattiin toisiamme. 
Sijalle 13. Lancasten Roses-Ruby ("WHAT?! We were not last!!??!"
Sijalle 12. Solent Ravens ("Are you kidding me?!?!?")
Sijalle 11. Loughborough Goldrush ("Seriously, what is going on here?")
Sijalle 10. UCLU Lightning-Diamons ("We are in TOP 10!?!?!? OMG!")
Sijalle 9. Bristol Jets ("WE ARE WAY PAST TOP 10!!")
Sijalle 8. UNIVERSITY OF GLOUCESTERSHIRE DYNAMITES-FLARES
Ja halli repesi kun me ja meidän muut joukkueet alettiin kiljumaan. Me tultiin kahdeksansiksi!! Me päihitettiin VIISI (5) joukkuetta, joiden pyramidit EI tullu alas!!! 

All-girl level 3 sai omassa sarjassaa viidennen sijan ja Co-Ed level 2 sai KULTAA, MIETTIKÄÄ! Sitä riemun ja ilon määrää kun kaikki halattiin meidän voittajia. Ei tiennyt enää että kuka itki kovimmin, meidän koko Dynamites-tiimin pääjehu Ellie vai CO-Ed joukkueen Owen, jonka pitäisi olla iso ja pelottava Rugby-pelaaja.


Jokaikinen tyttö meidän joukkueessa on ihana ja jokaikinen tyttö ja poika meidän Dynamites-tiimissä on mahtava. Me tehtiin se.



P.s. Mulla on ollu mahtava fiilis cheerleadingin suhteen tässä muutaman viikon ajan, koska oon saanu niin hyvää palautetta sekä joukkuekavereilta että ns. parempien tyttöjen joukkueelta ja heidän valmentajalta!! Ne ihan erikseen tulee mulle sanomaan, että aina kun tanssi alkaa, musta tulee ihan täysin "Sassy-machine". Olisin voinu vaikka leijua katossa, koska onko isompaa kohteliaisuutta, jos joku sanoo että sun cheerleading-tyyli on super sassy. No ei ole.

"Someone who is full of themselves but in a good way. They're cheeky, lively, smart, saucy, slightly impudent, mouthy, cocky, energetic, loud and extremely talkative." Urban dictionary

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti