maanantai 6. huhtikuuta 2015

Bank holiday babbling

I really really really really really really really like you.
Ihan oikeasti, Olenko ainut ihminen tällä hetkellä joka ei saa tota laulua pois päästä? Alkaa aivosolut tuhoutua yksitellen, kun mielessä pyörii vaan tuo biisi ja musiikkivideo missä Tom Hanks näyttelee mutta Carly Rae Jepsen laulaa. 

Päivieni piristys Moa tuli meille pitämään seuraa, kun koko kämppä on taas vaihteeks tyhjä. Kaikki on poissa mutta Chris tulee tänään takaisin! Ollaan Steven kanssa asutettu kämppää viikonlopun ajan ilman muita, mutta nyt hänkin otti ja lähti Espanjaan viikoksi.

Oli siis aika pitää mahdollisimman normaali ja sivistynyt ilta tämän ruotsalainen ruttunaaman kanssa.


Ruokaa ja viiniä, niistä on yleensä meidän illat tehty. 



Maistoin ekaa kertaa elämässäni Popping Candya ja jostain syystä se sininen väri vain imeytyi mun kieleen. Tämä tieto ansaitsi ehdottomasti ihan oman kappaleen tässä kirjoituksessa, sillä kyseessä oli mun elämäni yksi omituisimmista kokemuksista.


Olen myös pistänyt meidän keittiön pinboardin (en valehtele kun sanon, että kulutin juuri viisi minuuttia miettien suomenkielistä vastinetta tälle sanalle. En keksinyt) uuteen uskoon! Kukaan ei ole ainakaan vielä ärsyyntynyt mun yhtäkkisistä DIY-hetkistä mitä aina välillä esiintyy. Yleensä joku aina liitty seuraan koristelemaan! Jopa pojat!


Totta kai käytin niitä nimiä, joita meillä käytetään päivittäin. Kuka oikeesti edes muistaa enää Rosien, mun tai Steven oikeita nimiä? Tuntuu luonnottomalta kuulla toisia versioita, jos joku asiasta vähemmän tietävä erehtyy kutsumaan meitä oikeilla nimillä.

Siinä missä muilla kämpillä on Bucket Listoja (eli mitä tehdä ennen kuin kuolee/lähtee kämpästä), meillä on "Ravintolat joissa pitää käydä". Asiat tärkeysjärjestykseen!

Hyvää Pääsiäistä pääsiäispupuset xxx 

4 kommenttia:

  1. nyt aloin miettiin kans et mikä ihme tuo taulu on, noitahan on kouluissaki. ilmotustaulu? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsi, sehän se on!! Ku mä kävin mielessäni läpi kaikki nuppineulataulut ja muut yhtä hienot käännökset. Sanomattakin selvää ettei oikein toiminut:p

      Poista
  2. Nuppitauluksi tota meillä päin kutsutaan näin arkikielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah no tottahan toki! En ole siis ihan täysin menetetty tapaus vielä tän kielen suheen :p

      Poista