lauantai 20. syyskuuta 2014

Ilmaisen tavaran bileet

Torstaina oli ilmaisen tavaran ja pitsan juhla, nimeltään Fresher's fayre. Eli eräänlaiset messut jossa yliopiston klubit ja urheiluojoukkueet esittäytyivät. Näiden lisäksi melkein jokaiselle Cheltenhamin baarille oli oma ständi. Oli ravintoloiden promoajia, internetin kauppaajia, shottien valmistajia (ja juojia), poliisia, sumopainia, rodeokonetta.... Aika lailla kaikki mitä kaipasit, löytyi. Tää tapahtuma oli mun mielestä yks parhaimmista tähän mennessä! Rohmusin niitä ilmaisia esitteitä kuin nälkäinen ihminen ruokaa ja ilmoittauduin moniin eri yhdistyksiin. Pientä aivotyötä tässä kyllä vaaditaan, että muistan edes kaikki ryhmät mihin ilmottauduin.. Tällä hetkellä menossa mukana mm. Cheerleading, trampoliini-voimistelu (you know, se urheilulaji, ei pelkkää hyppelyä), naisten jalkapallo (en voinut sanoa ei, koska tytöt aloitti promoamisen tyylillä "Hey!! We helped you move in!!", en mä niin kovasydäminen ole että olisin ignoorannut sen..), tanssi ja elokuva-kerho. En todellakaan muista mihin muihin ilmoittauduin mutta käsi kramppaa vieläkin siitä nimen ja puhelinnumeron kirjoittamisesta. Jos en muistanut puhelinnumeroani ulkoa ennen näitä messuja, niin nyt kyllä muistan.

Pari kivaa pussia
Pari karmaisevaa tavaraa. Kyllä, löytyy myös vessapaperia ja kookospähkinä.
Illalla oli jatkot! Koska kaikille kissanristiäisillekkin pitää olla jatkot ja etkot ja pötköt. Tapahtuma oli siis Neon campus war, jokaisen kampuksen piti pukeutua tiettyyn väriin ja sitten mentiin sotkemaan itsemme Cheltenhamin V-klubille. Oxstalls, eli mun kampus, oli sininen, koska sininen on  meidän urheilutiimen virallinen väri. Kävin siis ostamassa H&M:stä kolmen punnan sinisen hameen ja kahden punnan paidan, ihan vaan siltä varalta että mitä jos kaikki se UV-maali ei lähdekkään enää pois. 

Mentiin Luken, Ciaran Jaydenin kanssa ensin toiseen kämppään tutustumaan ihmisiin, josta sitten lähdettiin porukalla kohti hulluuksia. Enough said, nauttikaa kuvista. 

Upper Quay-asuntolamme valtasi bussin





Meidän oma kämppä on periaatteessa aika lähellä kuoleman ja manalan rajaa tällä hetkellä, sen väsyn voi ihan tosi haistaa, kun avaa oven. Edellisenä iltana oli suuuuuret icebreaker-bileet ja suurin osa kämppiksistä (ja koko asuntolasta) yrittää vieläkin toipua siitä. Vähän kauhulla kuuntelin, kun yksi valopää oli päättänyt tuhlata yhden illan aika 400 puntaa ja toinen 900 puntaa. Ei, en kirjoittanut vahingossa yhtä nollaa liikaa. Tarkoitan ihan oikeasti, että joku kulutti 900 puntaa yhden illan aikana. Se en muuten ollut minä, älkää huoliko. Mulla oli lippu ostettu, mutta päätettiin sitten, että ei kyllä todellakaan jakseta mennä mihinkään hyppimään. Jäätiin sitten Ciaran kanssa kotiin katsomaan Monsterit Yliopistoa ja syömään sipsejä. 

Palattiin takaisin yöllä kahden aikaan, enkä näytä ollenkaan niin pahalta mitä klubilla näytin! Ilmeisesti onnistuin hikoilemaan suurimman osan maalista pois. P.s. Hiukset ei oo märät sateesta vaan UV-maalista.
P.s. Paras päätös ikinä, oli jättää silmälasit kotiin ennen UV-maali juhlia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti