torstai 20. marraskuuta 2014

Melkein maailmanmestareita

Meidän psykan seminaarissa käsiteltiin tarkkaavaisuutta ja saatiin muutama tehtävä.

Tässä ensin video maailmanmestareista


Ja sitten me


Miten olis maailmanmestaruuskisat ensi vuonna? Eikö 5 sekuntia ja 29 sekuntia ole melkein sama asia? 

Ja miten tämä liittyi tarkkaavaisuuteen? Ensin tehtiin tämä harjoitus muutaman kerran. Seuraavalla kerralla piti luetella kertotaulu samalla kun keskittyi kuppien pinoamiseen, valitsin toki helpoimman kertotaulun kun taas pojat mun takana luetteli kuuden kertotaulua. You just had to show off... Kolmannella kerralla piti vastata vieruskaverin kysymyksiin, kunnollisilla lauseilla, samaan aikaan kun pinosi torneja. Vaikka meidän nuorin psykan luennoitsija on yleensä aika tylsä, pakko mainita, että nyt se vähän repäisi ja päätti tehdä jotain erilaista!

Samana iltana oli synttäripaardit!! Ihana Ciara täytti 19 ja minähän en tyttöä päästänyt helpolla sillä muistelin vielä lämmöllä omia synttäreitäni.









Meillä oli ihan yli huiput juhlat ja kakku oli tosi hyvää. Totta kai se oli hyvää, koska mestarileipurit minä ja James leivottiin se.

AINIIN. Edellisessä postauksessa marmatin sitä, kuinka hommat vähän kusee välillä cheerleaderissä, tai ainakin meidän match joukkueessa. Arvatkaapa mitä tapahtui samana iltana yhteistreeneissä. Ensinnäkin tein ihan mahtavan handspringin ja oon ylpee itestäni. Ensimmäinen kerta kun onnistuin siinä ilman että sinkoilin niskoilleni tai selälleni. Toiseksi, treenien loppupuolella yhden kisajoukkueen, All-Girl Level 2, valmentaja, tuli luokseni ja kysyi, että haluaisinko päästä joukkueeseen ja kilpailemaan. TOTTA MOOSES. Oon edelleen match joukkueessa, mutta nyt pääsen myös aktiivisempaan joukkueeseen missä valmentajalla on enemmän motivaatiota opettaa ja kannustaa!! Sanomattakin selvää, että kun pääsin kotiin, niin melkein heitin uudet handspringit samalla kun selitin asiasta kanssaeläjilleni. 
--
Meillä on nyt loppuviikko vapaata valmistujaisten takia, mutta minä olen hyvä opiskelija ja tartun uuteen 1500 sanan esseeseen! Tämä on ainakin tämänhetkinen suunnitelma.

Nauttikaa xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti