perjantai 28. marraskuuta 2014

Lunta tulvillaan...

No okei, kunhan haaveilen.

Eilen oli erittäin tuottoisa päivä, tutkimusraportista puuttui 800 sanaa ja ensimmäisen version palautus oli seuraavana päivänä, Mikä olisikaan siis parempi hetki aloittaa koristelemaan kämppää jouluisasti!! 800 sanaa nyt menee ja eikös ne yöt ole tarkoitettu työnteolle? 

Samalla kun haaveilen lumesta, käytiin Luken ja Ciaran kanssa shoppailemassa vähän koristelutarvikkeita. Aika kivalta jo näyttää vaikka pojat ei sitä myönnäkkään. Tai sitten ne vaan kertoo oikeasti totuuden ja mä kuvittelen sen olevan sarkasmia.







Okei vähän on kotitekoisen näköistä, mutta eikö oo söpöä!! Ja olen erityisen ylpeä mun itsetekemistä 3D lumihiutaleista. Rupesin aluksi leikkelemään perus lumihiutaleita, mutta sain hyvin nopeasti jyrkän kommentin että jos teen perus lumihiutale-lepareita, ne lentää suoraan roskiin. Ai. Kiva kun arvostatte mun työpanosta! Tein sitten astetta isompia ja haastavampia hiutaleita joista kuvassa näkyvä isompi hiutale on halkaisijaltaan ainakin 40 cm. 

Tää päivä on ollut vähän kireä, koska meillä on hieman jännitettä kämpässä tällä hetkellä. Ei mitään sen kummempaa, mutta muutaman pojan kommentit menee välillä liian pitkälle ja siitä aiheutuu vain harmia. Riita ei päättynyt hyvin, sillä yksi osapuoli lähti junalla kohti Bristolia ja toiset jäi kotiin. Kaiken lisäksi onnistuttiin saamaan riita aikaiseksi muutaman jäljelle jääneen ihmisen kanssa ihan jostain niinkin mitättömän typerästä asiasta, kuin mitä tehdään asunnon kanssa ensivuonna. Nyt yksi on ollut lukitun oven takana koko päivän ja tuskin tulee edes ulos enää tämän vuorokauden puolella. Ollaan Ciaran kanssa ihan puulla päähän lyötyjä, että mitähän kettua tässä nyt on taas tapahtunut. Me kysyttiin vain, että aiotaanko me asua samalla porukalla ensivuonna vai ei. That's it.

Välillä mä vaan mietin, että pojat...

Ainiin ja lisätään vielä pakkaan meidän maailman huonoimmat ja mitättömimmät treenit ikinä.

Tiivistettynä: Valmentaja oli poissa. Meitä puuttui viisi. Meidän esitys ei ole valmis. Meidän sijainen oli tuonut oman ryhmänsä meidän treeneihin ja treenasi niiden kanssa. Ruvettiin treenaamaan itse, mutta kenelläkään ei ollut mitään hajua mitä olisi pitänyt treenata. 20 minuuttia ennen treenien loppumista meidän sijainen tulee meidän luoke "So, Grace said that we are supposed to be practising something, but I can't remember what." Ootko ihan tosissas. Onneksi tämä ei ole meidän kisaryhmä, mutta olisi silti erittäin kiva jos treenattaisiin kunnolla match-treeneissäkin...

Nyt meen suihkuun, otan iso kulhon nachoja kainaloon ja meen Ciaran huoneeseen katsomaan leffaa. Ehkä tää tästä.

4 kommenttia:

  1. No hyi miten inhottava tilanne :( tsemppiä sinne!! Ei täälläkään hyvin mee :333 (käy lukasees ;) <3

    VastaaPoista
  2. Rakastan sun blogia! Ite oon kans suuntaamassa britteihin enssyksynä!! Iiks! PS. Inhottava tilanne, mut eikös sitä sanota et riidat puhdistaa ilmaa! Toivotaan et sielki ilma puhdistuis! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä piristit mun päivää ja iltaa!! Ihan mahtava kuulla että tykkäät lukea ^^ Iiii siistiä, mihin päin haet?!? Jos tarviit minkäänlaista apua, I'm here for you (: Ja jep, ei aina voi olla iloista!

      Poista
    2. Mahtavaa että piristin!! Oon hakemassa Skotlannin puolelle, Aberdeen, Dundee, Stirling, St. Andy ja Glasgow ovat valintoja, toivotaan että joku noista laittaisi offeria! Ja tosiaan, biologiaa olisi tarkoitus mennä lukemaan! Ja kiva tietää, että sulta voi pyytää apuja, jos/KUN tarvetta tulee. Varsinkin stressaan jo etukäteen noita paperiasioita, mitä pitää selvittää JOS offeri tulee.. ja kielitesti.. D:

      -Linda

      Poista