maanantai 24. marraskuuta 2014

"You don't have a choice. You are all doing a backflip."

Näin on taas yksi viikko vierähtänyt liukkaasti eteenpäin! Takana neljän tunnin treenit joista käytin n. tunnin harjoitellen walkoveria ja handspringiä eli nyt on selkälihakset tiukilla. Katsotaan millä motivaatiolla nostan itseni aamulla ylös research methods-luennolle 9:15.

Handspring
Olin siis ensimmäisissä kisaryhmä treeneissäni tänään!! Onneksi tunnen jo suurimman osan niistä ja Jess, valmentajamme, on ihan huippu. Paljon parempi, tiukempi ja vaativampi kuin sen mun toisen ryhmän valmentaja josta valitin tuossa muutama päivä sitten. Helppoa tästä ei tule, nyt pitäisi saada sekä walkover, handspring (periaatteessa kuten edellämainittu, mutta vain vauhdin kanssa) että backflip toimimaan täydellisesti. Arvatkaapa kuinka monta osaan näistä tehdä virheettömästi ja jokaisella yrityskerralla. En sitten ainuttakaan! Älkää edes kysykö backflipistä, sitä en ole kokeillut sitten villeimmissä unelmissanikaan. Nyt se pitäisi sisällyttää meidän kisaohjelmaan. Challenge accepted..! Ehkä.

Tällä viikolla oli valmistujaisjuhlat, eli meillä oli vapaata keskiviikosta eteenpäin. Ihan kuin täällä ei töitä edes tehtäisi! Pakko sanoa, että kun tytöt ja pojat käveli kaapuinensa tuosta ikkunamme ohi, pieni kateuden vihreä peikko pääsi puraisemaan. Miksen mä voi jo valmistua?

Kymmenen pistettä sille, joka löytää kuvasta kolme henkilöä!
Meitä oli kotona vain minä, James ja Chris sillä kaikki muut lähti kotiin. Mitä me tehtiin? Käytiin ostamassa shakki-lauta ja ruvettiin treenaamaan. Tai no, Chrisillä nyt ei ollut minkään sortin hajua miten shakkia pelataan, joten hän tyytyi linnoittautumaan huoneeseensa. 

Haluatteko kuulla villistä lauantai-illastani? Ette? No kerron silti. Meidän piti ensin katsoa kolmestaan leffaa, mutta yläkerran naapurit houkutteli Chrisin ulos. Laiskimukset minä ja James skipattiin hyvällä omallatunnolla tämä kutsu ja mietittiin mitä me voitaisiin tehdä. Mentiin ostamaan ainekset juustokakkuun ja ruvettiin leipomaan. Keskiyöllä. Välillä pelattiin vähän shakkia ja välillä vispattiin voit, sokerit ja kananmunat yhteen.


Chris tulee kolmen aikoihin kotiin ja kuulee kuinka me ollaan vielä hereillä. Oltiin syömässä meidän juustokakkua ja katsottiin 40 minuutin pituinen video shakkipelistä. En huijaa. Katsottiin koko video alusta loppuun. "You guys are so sad". Hän tokaisi ja hotkaisi oman juustokakkupalasen suuhunsa.

Tein myös töitä!! Kuten lupasin. Sain kirjoitettua psykan muistiinpanot ja aloitin ihan pikkuriikkisesti mun 1500 sanan esseetä. (Lue: kirjoitin otsikon ja asettelin oikean fontin ja fonttikoon)

Nyt nukkumaan ja otetaan kaikki maanantai avosylin vastaan! 

2 kommenttia:

  1. Pakko tulla tänne ihan erikseen mainitteen että mulle lähetti tänään Cheltenhamista joku perhe au pair worldissa viestiä, että olis kiinnostunu :-D Harmi vaan että mullahan on jo perhe Newcastlesta, enkä ollu muistanu sulkea mun profiilia :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä mikä sattuma! Vähän siistiä olis ollu jos olisit tullu tänne!! :D

      Poista